ankstjärt

heeej

idag sa jag att mamma skulle väcka mig vid 8 :O måste vänja mig att gå upp, satte också larmet. klockan blev 8 larmet gick, ställde fram det tjugo minuter, och det blev typ det ända fram till klockan halv tolv ungf. bra början ju, my ass att jag kommer orka att gå upp när skolan börjar. vi får ju se hur det går, inte nog med att jag va jävligt trött utan jag va helt fuckad i min hals, och hostade som fan.. inte kul, men sånt man får leva med förstår ni, haha. hur som helst så gick jag upp med min kära data och letade lite kläder, hittade lite iaf som jag ska beställa. satt och slöade till klockan 3 pallade inte ett skit, inte äta eller ngt. sen åkte jag o solade me emet, rolig historia det där! haha, men de tar vi någon annan gång, lite senare på kvällen gick jag och bella på bio, bella: öhm är inte de här iceage jag: åå de är ju reklam. okej låter inte kul, men de va det iaf! puss på er.
nu har jag iaf bakat kladdkaka, mumsfillibabbaaaa.
har fixat om bloggen med lite, haha inga ideer alls fan, och eftersom jag tycker att det är höst nu så blev de som de blev typ. piss väder dag in o dag ut, de är ju kul.. skolan börjar om ngra dagar, vill inte räkna man mår ju dåligt. njut av dom sista dagarna nu! fan lätt o njuta när de är regn ute o man sitter o ruttnar ""niiice"" ... får ångest, i ångesthamn haha, det passar lite bättre till denna stad tror jag. nu pallar jag inte skriva mer, ska ta o duscha och sen sövaa som fan! får inte glömma att ankstjärt kom in o lånade en film........ charles är ju också social haha!

guuuuudnuuuught.
pysss


längesen nu.

hej alla glada rumpor.

de va längesen jag bloggade nu, är ledsen. men har inte haft tid o pallat. så de här blir ganska långt.
iallafall, sitter jag just nu i bilen påväg mot min käre bror i jönköping, lyssnar just nu på "this is the way i live-baby boy (prince) " något sånt heter den nog. pappa flippar snart på mig för jag har för högt. det är ungefär en och en halv timme tills vi är framme, får roa mig framför datan här..
va jag har gjort när jag inte har skrivit är, typ  hängt med kompisar och annat kul.
gårdagen spenderade jag i kalmar med bella och johanna.♥  det va ju rix fm festival, e.m.d. va ju där, så man var ju nästan tvungen att komma. va där vid halv 10, och satt och väntade, alla artister började vid klockan 7. lång väntan kan man ju säga... men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. så kom de ju några bitches som skulle sätta sig mellan oss o ngra andra, typ 10 cm emellan, jag bah: va fan gör ni? dom: men ingen sitter ju här. sen blablabla. sen flippade vi allihopa typ, och jag flyttade filten, o bara: ne men nu gör de det. dom va cp! klart man blir le när man hade väntat då 5 timmar.. btw. iaf vid 4 så signerade emd skivor, dom kände igen mig från oskarshamn, och erik ville faktiskt ha min autograf. :) det va pinsamt, för när jag skulle gå upp till dom så snubblade jag typ, erik: hej jag:heeej erik: hur e de? jag:de va länge sen. för att jag hade gått upp till dom en gång innan också typ 15 min innan. han fick säga : hur är de? ungf. 10 gånger innan jag svarade, jag sa något annat istället. jadu jag va nervös, haha. men de va kul, dom är as snälla! gulliga pojkar de där. haha. orkar inte berätta allt i detalj, men dom fick lite text av mig som jag skrivit till dom, dom tyckte de va kul. dom bara: nääe va söt du är! btw.
http://www.youtube.com/watch?v=Xg_EIl9d6zY kolla på den här, KLOCKRENA. finns en till som är bättre. ni hittar den om ni söker på e.m.d. mobilblogg. sen iallafall så gick vi tillbaka och satt oss och väntade. stog allra längst fram, av typ 10000 pers om inte mer. fett! det va flera artister, och emd va självklart sist.
de andra va: ramsells, starpilots, anders johansson?? ( SKIT SNYGG ) velvet, nordman, sonja aldén, marie picasso, bwo, tror inte det va flera nu. de va riktigt kul, sonja alden tappade sin klänning, oooops.. hihi, stackarn, sen kom emd. ♥♥♥ dom är helt klart bäst! sen efter bakom scenen stog vi o pratade med starpilots, grymt snälla va dom ! dom avslöjade att dom hade facebook, vi skulle följt dom. men vi visste inte vart de låg det dom skulle till.. så tyvär (;
det hände mycke kul den dagen! nästa år igen blir det såklart. jag har kommit på en sak också, min header ser ut som om jag vore världens desperataste människa på hela jorden typ. ska göra om den.. för så desperat är jag faktiskt inte. thaha' nog med artisterna. nu kom jag o tänka på att det är tio dagar kvar till skolan kommer igång igen, börjar få lite panik för tiden går grymt snabbt, sommarlovet känns som om det nyss började. det är sjukt, nu blir det betyg också. ska nog få till det. men jag vet inte om jag pallar gå upp på morgonen, det är de stora problemet för mig nu. för att jag ska kunna gå upp måste jag gå och lägga mig vid ungf. 8 på kvällen haha' men om jag gör det kan jag inte sova för då är jag inte trött. så jag får se hur jag löser de, haha. ska bli kul att träffa alla kompisar man har saknat iallafall! nu ska jag berätta vad jag har gjort på sommarlovet. det blir kort och enkelt. inte ett skit, inte åkt någonstans, förutom öland 5 dagar, sen har jag bara hängt med kompisar typ hela tiden och solat, skratta inte åt mig för att jag bara har badat 3 gånger i år. skandal, badkruka asså....hahaha! men brännan börjar försvinna väldigt snabbt nu, thah. jag mitt nöt solade inte någongång nu sista veckan de va soligt, har verkligen inte hunnit... och nu går det ju inte så bra när det är regn precis. ojoj, just nu kollade solen fram. bara för att jag sa så, det brukar va så. aja nu kan jag inte skriva mer, får skriva när jag kommer fram eller något. för annars spyr jag' haha!
jag lägger in bilder från rix fm festivalen senare, 
 
pusssssciaoooo

RSS 2.0